Online marketing blog - cikkek, hírek az internet és marketing világából

Online marketing blog - cikkek, hírek

Vállalkozás hirdetése az interneten

Vállalkozás hirdetése az interneten

Az internet és az online jelenlét mára az üzleti világ egyik legfontosabb és legmeghatározóbb eszközévé vált. Az online jelenlét kulcsfontosságú a vállalkozások számára abban, hogy elérjék célközönségüket és növeljék a láthatóságukat. Ebben a bejegyzásben részletesen megvizsgáljuk, hogyan lehet hatékonyan hirdetni vállalkozásunkat az interneten.
Vállalkozási ötletek 2024

Vállalkozási ötletek 2024-re

A vállalkozói szellem és az innováció mindig is az üzleti világ hajtóerejét alkotta. Az üzleti környezet folyamatos változása és a technológiai fejlődés együtt jár az új lehetőségek megjelenésével. 2024-re tekintve, számos izgalmas vállalkozási ötlet várja azokat, akik készek kilépni a megszokott keretekből és új utakat keresnek a siker felé.
Digitális marketing trendek 2024-ben

Digitális marketing trendek 2024-ben

Az online marketing folyamatosan változik és fejlődik. Az évek során új trendek és technológiák bukkantak fel, és 2024-ben sem lesz ez másképp. A vállalkozóknak folyamatosan alkalmazkodniuk kell a változó piaci környezethez és a fogyasztói igényekhez. Néhány online marketing trend, amelyekre figyelni kell 2024-ben.
Honlapkészítés, weboldal készítés árak 2023-2024

Honlapkészítés, weboldal készítés árak 2024

Az online jelenlét ma már elengedhetetlen az üzleti sikerhez. Egy jól felépített és vonzó weboldal segíthet a cégeknek megszerezni és megtartani a látogatókat, ügyfeleket.
Mennyibe kerül egy honlap készítése 2024-ben?
Tiktok tartalomgyártás, brand építés

Tiktok tartalomgyártás, brand építés

Az online média tér gyors változása új lehetőségeket teremt a márkák és tartalomgyártók számára. A TikTok, mint egyike a leggyorsabban növekvő közösségi média platformoknak, a tartalomgyártás és a brand építés kulcsfontosságú platformja lett.
Felhasználói élmény növelése a weboldalon

Felhasználói élmény növelése a weboldalon

A weboldalon nyújtott felhasználói élmény (UX) az egyik legfontosabb tényező, amely befolyásolhatja a látogatók viselkedését. Egy jól megtervezett és kivitelzett weboldal felhasználóbarát, könnyen navigálható és releváns a látogatók számára.
Mesterséges intelligencia a szövegírásban: tippek és ötletek

Mesterséges intelligencia a szövegírásban: tippek és ötletek

Az mesterséges intelligencia (AI) technológia robbanásszerű fejlődése radikálisan megváltoztatta az írást és tartalomgyártást. A jó cikkek és reklámszövegek írása most már könnyebb és hatékonyabb, mint valaha, de mégis szükség van néhány fontos szempont figyelembe vételére.
Mennyi idő múlva indexeli a Google az új honlapomat

Mikor jelenik meg az új honlapom a Google keresőben?

A Google keresőrobotjai rendszeresen böngészik az internetet, hogy felfedezzenek és indexeljenek új webhelyeket. Az új honlap indexelésének ideje számos tényezőtől függ, pl. a honlap technikai felépítésétől, a tartalom minőségétől, valamint a Google keresőrendszerének jelenlegi terhelésétől.
Hogyan kezdj céges blogot írni?

Hogyan kezdj céges blogot írni?

A blogírás hatékony eszköz a KKV vállalkozások számára, hogy növeljék az online jelenlétüket, kommunikáljanak a célcsoportjukkal és hozzanak értéket az olvasóiknak. Áttekintjük a hatékony blogírás alapjait, és megosztunk néhány hasznos tanácsot a KKV vállalkozások számára, hogy hogyan írjanak blog bejegyzéseket.
21 ütős és hatékony cím, amelyek jól működnek webáruházak reklámozásában

21 ütős és hatékony cím, amelyek jól működnek webáruházak reklámozásában

Az ütős címsor legfontosabb szerepe, hogy felkeltse at érdeklődést és rávegye a (leendő) vevőt a teljes reklám elolvasására. 21 hatékony cím, amelyek jól működhetnek az e-kereskedelemben, webáruházak reklámozásában.
Marketingstratégia kisvállalkozásoknak

Marketingstratégia kisvállalkozásoknak

A kisvállalkozásoknak kulcsfontosságú a hatékony marketingstratégia, hogy versenyképesek maradjanak a dinamikus üzleti környezetben. Sok kisvállalkozásnak korlátozott erőforrásai vannak a marketingre, és gyakran nehézségekbe ütköznek a megfelelő stratégia kiválasztásában és végrehajtásában.

Jó üzlet az influenszerkedés – tippek, hogyan kezdjük el - Influencer marketing eszközök

Az influenszerkedés az elmúlt években robbanásszerűen növekedett és egyre népszerűbbé vált a digitális korban. Az influenszerek, vagy véleményvezérek, a közösségi média platformokon keresztül építik ki és bővítik az online követőtáborukat.

Online marketing stratégiák KKV-k, kisvállalkozások számára

Az online marketing a kisvállalkozások számára rendkívül fontos eszköz a láthatóság növelésére, a célközönség elérésére és a növekedés előmozdítására.

Google Analytics 4 átállás és tudnivalók

A Google Analytics 4 (GA4) egy új generációs webanalitikai platform, amelyet a Google fejlesztett ki az online tevékenység követésére és az adatok elemzésére. A GA4 egy átmenetet jelent a korábbi Universal Analytics rendszerhez képest, és több fejlett jelentést és funkciót kínál.

Hogyan írjunk jó Google Ads hirdetéseket?

Fontos, hogy a vállalkozásod vagy branded személyiségének és értékeinek megfelelő hangvételt és stílust válassz. Ha pl. fiatalabb, trendkövető célcsoportot célsz meg, használj könnyedebb és laza nyelvezetet, esetleg humorral vagy slaggal fűszerezve. Ha viszont egy szolgáltatás szakmai megközelítésére van szükség, használj hiteles és szakmai hangvételt, amely bizalmat és megbízhatóságot sugall.

Professzionális, minőségi honlap: az online jelenlét alapja

A digitális világban való jelenlét ma már elengedhetetlenül fontos minden vállalkozás, márka vagy szervezet számára. Egy jól megtervezett és professzionális weboldal nemcsak az online jelenlét alapköve, hanem a potenciális ügyfelek és partnerek felé való első benyomás is.

Hogyan válassz profi weboldal készítő céget?

A weboldal készítő cég kiválasztása előtt több szempontot is figyelembe kell venni annak érdekében, hogy a vállalkozásod számára megfelelő választást hozz. Íme néhány hasznos tanács, amelyek segíthetnek a megfelelő weboldal készítő cég kiválasztásában

Konverzió optimalizálás

A konverzió optimalizálása azzal a céllal történik, hogy növelje a látogatók cselekvési arányát, vagyis a weboldalra érkező látogatók közül azok számát, akik a kívánt cselekvést elvégzik.

Webdesign 2023: a legújabb trendek

Az online jelenlét egyre fontosabbá válik a vállalatok számára, így a webdesign trendek is folyamatosan változnak. 2023-ban a webdesign tovább fog fejlődni, mindig érkeznek új technológiák és design trendek.

Keresőoptimalizálás tippek 2019

Keresőoptimalizálás tippek 2019: Google SEO, keresőoptimalizálás tippek a 2019-es évre

Keresőoptimalizálás, SEO tippek a Google-tól

Nem mindegy a tartalom elrendezése, a Google szereti a strukturált adatokat. További tippekért kattints a cikkre!

A jó marketing terv 5 lépése

Egy céget megalapítani, egy remek terméket vagy szolgáltatást kitalálni és beindítani izgalmas dolog. De ne feledkezzünk meg a következő, legalább ilyen izgalmas lépésről sem - tudatnunk kell létezésünk tényét mindazokkal, akiknek szükségük lehet ránk.

Így optimalizáljuk weboldalunkat

A felhasználók számára készüljön a tartalom és ne csak a keresőmotoroknak. A jó minőségű tartalomra mások is felfigyelnek, és a saját weboldalukon fognak hivatkozni egy-egy linkkel.

Szakember írja a céges blogunkat?

A cégvezetől értik és szükségesnek tartják a tartalommarketinget, de nekik nincs rá idejük, alkalmazottaik között pedig nincs olyan, akinek a képességei megfelelnének a feladathoz.

Megéri profi honlapot és jó tartalmat készíteni!

Nem fűtési szezonban is 1200 kattintás a Google-ből, fizetett reklámok nélkül. A Gázbazár Bt. budapesti üzletének megérte egy jó honlapot készíteni.

Ötletek online hirdető vállalkozóknak

Mit tehet, hova menjen egy jóval kisebb összegből gazdálkodó kis- és középvállalkozó, melynek a leglátogatottabb magyar médiumok szóba sem jöhetnek? És mit tehet az a cég, amelyik eleve csak egy városra vagy megyére fókuszál?

KKV online marketing: mire van szüksége 2015-ben?

Ebben az írásban próbálom összefoglalni mely online marketing eszközökre lehet szüksége egy kisvállalkozásnak, KKV-nak. Persze ezek csak akkor lesznek hasznosak, ha piacképes a cég terméke, szolgáltatása és megvan a célpiac, ahol profitot termelve működhet a vállalkozás. 

Mire jó a landing page?

A landing page általában egy olyan érkezési oldal, amely közvetlenül nem érhető el a menürendszerből.
Ha online kampányt futtatunk (Google AdWords, Etarget, stb.) akkor nem a legjobb megoldás honlapunk nyitóoldalára irányítani a látogatókat. Miért?

Pozícionálás (a piacszegmentáció folyamata)

"A pozícionálás nem a termékre irányul, hanem az emberek emlékezetére. A terméket kell az emberek emlékezetébe elhelyezni." (Ries, Trout, 1986)

Mi a remarketing jelentése?

Mostanában egyre többen kérdezik, hogy pontosan mi is az a remarketing. Itt megtudhatja Ön is!

Így legyen jó KKV web stratégiája!

Mi az a web stratégia? Mi kell egy kis- és középvállalkozás teljes online jelenlétéhez? Mik alkotják és hogyan kezdjünk hozzá cégünk hatékony webes létéhez?