Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás, SEO


Keresőoptimalizálás A keresőoptimalizálás (angol rövidítése: Search Engine Optimization - SEO) célja, hogy honlapunk a Google organikus találatai között a kívánt kulcsszavakra minél jobb pozícióba kerüljön. Organikus találat: a nem fizetett keresési eredmény a Google oldalain.

Ön mit tesz ha keres egy szolgáltatást vagy terméket, amire szüksége van?
A válasz nagyrészt az, hogy rákeres a Google keresőjében és válogat a kapott találatok között. A termékét vagy szolgáltatását is így találják meg potenciális vevői. Persze csak ha honlapja jó helyen van a Google találati listáján.

Jelenlegi oldala megjelenik a Google első oldalán a legfontosabb kulcsszavakra? Méri és elégedett a keresőből jövő forgalommal? Amennyiben nem és ezen változtatni szeretne, akkor ajánljuk keresőoptimalizálás szolgáltatásunkat!

Keresőoptimalizálás az ön honlapján is...

Felhozzuk honlapját a Google első oldalára!

A SEO, optimalizálás egy hosszú folyamat, melynek során gyakran alapjaiban kell a honlapot átalakítanunk. Mind a forráskódot, mind a megjelenést. Fontos hangsúly jut a tartalom fejlesztésére is.

Google a világ legnagyobb keresője, Magyarországon is egyeduralkodó, ezért keresőoptimalizálás esetében ennek a keresőnek a találatait figyeljük. Egyéb keresőmotorokat hazánkban nagyon kevesen használnak (Bing, Yahoo, Ask.com, Baidu, DuckDuckGo, stb.).

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot!

Keresőoptimalizálás: miért fontos az Ön vállalkozásának is?

Az interneten böngésző felhasználók nagy része a keresők találati eredményei közül az első 1-2 oldalnál nem néznek át többet.

Legfontosabb cél, hogy honlapja minél előrébb kerüljön a keresők találati listájában.

Google optimalizálás - keresőoptimalizálás


A keresőoptimalizálás sok lépésből álló folyamat, a legtöbb esetben az oldal kódjában és tartalmában is szükség van fejlesztésekre, átdolgozásra a keresők igényeinek megfelelően.

A keresőoptimalizálás hozzásegít, hogy többszörösére növekedjen honlapja látogatottsága (akár tíz- vagy húszszorosára is).

Amit kínálunk a keresőoptimalizálás során:


Mennyi idő mire jó helyen lesz a honlapom a Google találatai között?


1 hónaptól akár 1 évig is terjedhet mire sikerül elérni a top helyezéseket. Sok paramétertől függ, a fontosabbak:


Google találati rangsor


A Google nagyon sok tényezőt vesz figyelembe (több százat), amikor aktuálisan kialakítja a beírt kulcsszavunkra a találati listáját.

A rangsorolás függ: A találati listák általános ellenőrzésére pl. egyik legjobb megoldás a Google Search Console (korábban Webmester Eszközök), amely akár 3 hónapra napra visszamenőlegesen megmutatja adott kulcsszavakra a találati listában elfoglalt helyezést.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot!

Keresőoptimalizálás referenciáinkból


/2021. évben már nem feltétlenül igazak az alább helyezések. Ügyfelünk azóta változtathatott honlapján, vagy akár új honlapot is készíthetett./

Kulcsszó Honlap Legjobb helyezés
honlapkészítés alexgraphics.hu 1-2.
fogorvos hévíz mueller-dental-heviz.hu 1-3.
gumi csere
gumicsere
gumicsere.com 1-3.
orvosi munkaruha koza.hu 1.
siklőernyő tanfolyam, siklőernyős iskola airborneclub.hu 1-2.
üzleti nyelviskola c-s.hu 1.
szállítmányozás continentalcargo.hu 1-3.
Ön a honlap használatával automatikusan hozzájárul a cookie-k használatához.
X