Google Ads hirdetési kampányok kezelése

Google Ads hirdetések kezelése

Szeretné könnyen és költséghatékonyan elérni célközönségét a Google első oldalán?

A Google Ads segítségével a Google keresőjében és hirdetési hálózatán hirdethetünk, hirdetésétt megjelentetjük a Google első oldalán. Ön csak akkor fizet, ha valaki a hirdetésre kattintva megnézi a honlapját.

Egy kis segítség: Hogyan működik a Google Ads?

A hirdetések megjelenése célzott (előre kiválasztott kulcsszavak, város/megye és idő alapján), csak azokra a keresett kulcsszavakra jelennek meg, amelyeket beállítunk.

Google Ads kampánykezelés lépései: A kampánykezelés díja két részből áll:
  1. kattintások utáni díj a Google részére
  2. a munkadíjunk
Vállaljuk a Google Ads kattintás alapú kampány tervezését, teljes körű menedzselését.
Keresőmarketing szolgáltatásaink:


Megtervezzük és megszervezzük online kampányát, segítségünkkel költség hatékonyan hirdethet az interneten. Itt felveheti velünk a kapcsolatot. Kérje ajánlatunkat!

Összefoglalva

A keresőmarketing és a keresőoptimalizálás egymást jól kiegészítő marketing tevékenységek.

Keresőoptimalizálás: 5-10 kulcsszóra minél előkelőbb helyen jelen lenni a keresőkben. Ez biztosítja, hogy aki célzottan keres a szolgáltatásra, termékre megtalálja az Ön vállalkozását.

Keresőmarketing: rövid- vagy hosszabb idejű (pár nap, hét vagy hónap) megjelenés, egy-egy akcióhoz, újdonsághoz kapcsolódó hirdetés. Sok kulcsszó használható, nem feltétlen csak a termékhez, szolgáltatáshoz kapcsolódóak.
Így azok a netezők is elérhetőek, akik még nem tudják, hogy nekik is szükségük lehet az adott termékre vagy szolgáltatásra.
Ön a honlap használatával automatikusan hozzájárul a cookie-k használatához.
X