Ingyen honlap, ingyen weblap? Honlapkészítés olcsón, honlapkészítés ingyen?
E-mail küldésTelefon: 36 30 854 5662

Honlapkészítés olcsón vagy ingyen? Ingyen honlap, ingyen weblap?

Nagyon csábítóak az ehhez hasonló reklámszövegek, de senki sem dolgozik ingyen! Mindig vannak rejtett költségek (pl. drága tárhely minimum 1-2 évre, havi karbantartási díj, bannersáv a honlap tetején, stb.).

Átverés az olcsó honlap vagy jó lesz az a cégemnek?

Olcsó húsnak híg a leve - tartja a közmondás. Ez általában a honlapkészítés területén is igaz. Jó pár ügyfelünk jött vissza több hónappal az ajánlatkérés után, hogy mégis szükségük lenne egy profi honlapkészítőre, mert az eredetileg kiválasztott vállalkozó 2-3 hónap alatt sem tudta elkészíteni az ígért a honlapot vagy a választott ingyenes weblap szolgáltatás semmilyen eredményt nem hozott.

Ingyen honlap, honlapkészítés olcsón, honlapkészítés ingyenVonzó ajánlat lehet 15 - 50.000 Forintért egy új honlap, de érdemes átgondolni mit is kapunk ezért a pénzért.

Általában egy nem túl átgondolt, nem optimalizált, gyakran egy sablon alapján készített egyszerű sablon honlapot.
Ha csak az a cél, hogy legyen egy honlapunk, amit a cégvezető nézeget, az ő igényeit kielégíti, valamint rajta kívül havonta megnéz 10-20 ember, akkor egy ilyen honlap is megfelelő!

Sok ilyen szolgáltatás azzal hirdeti, hogy ha őket használja valaki akkor nem kell webmestert alkalmaznia, közvetlenül frissítheti honlapját. Ez ma már akkor is megvalósítható, ha egy tapasztalt szakértő készíti a honlapot! Honlapjainkat mi is készíthetjük adminisztrációs rendszerrel, amely segítségével honlapját bármikor és bárhonnan frissítheti. Ha használt már szövegszerkesztőt (MS Word, OpenOffice) akkor nem lesz gond a frissítéssel.

Ingyenes honlapkészítő szolgáltatások pl. az shp, 5mp, lapunk, eoldal, webnode, stb.

Milyen hátrányai vannak ingyenes weblap szolgáltató keresztül történő megjelenésnek?
  • A honlap elérése egy aldomainen keresztül történik (pl. cégnév.szolgáltató.hu)
  • Gyakran megjelenik egy hatalmas reklámcsík a honlapon
  • A keresők szempontjából nem a legjobb ilyen honlapot üzemeltetni, nehezebb optimalizálni
  • Nincs egyedi megjelenés (általában előre gyártott honlap sablonokból válaszható design)
  • Kötött a honlap felépítése, a szolgáltató által nyújtott szolgáltatások használhatók a honlapon

Mit csináljon ha kezdő vállalkozó és kevés pénze van a honlapra?
  • Saját domain regisztrálása, legjobb ha a domain név tartalmazza a fő kulcsszót, tevékenységet (aki nem bír kifizetni évi 15.000 - 20.000 Forintot egy tárhelyért annak el kell gondolkoznia a vállalkozás jövőjén)
  • 1-2 oldalas keresőoptimalizált microsite készíttetése profi szakemberrel, amely bemutatja röviden a termékeket, szolgáltatásokat, elérhetőségeket + blog indítása
  • Ha értékes információkat teszünk közzé a blogon keresztül, akkor ezzel bizalmat keltünk a lehetséges ügyfelek, vásárlók körében. Ugyanakkor a blog segítségével interaktívvá vált a céges honlap is és a keresők (pl. a Google) különösen szeretik, könnyen elérhető jó helyezés a kívánt kulcszavakra.

Ön is egy profi és hatékony honlapot szeretne?


www.alexgraphics.hu  •  +36 30 854 5662
 
Alexgraphics -  A kisvállalkozások, KKV-k honlapkészítő specialistája!