HONLAPKÉSZÍTÉS

+36 30 854-5662
Minőségi honlapkészítésSzeretné, ha a honlapja a legjobbak között lenne?
KÉRJEN AJÁNLATOT! +36 30 854 5662
Honlapkészítés

Honlapkészítés, webfejlesztés vállakozására szabva

Megbízható és szakértő honlapkészítőt keres? Jó helyen jár!

Kitaláljuk és elkészítjük, legyen szó egy céges bemutatkozó honlapról vagy webáruházról. Főbb szolgáltatásaink: honlapkészítés, webáruház készítés, keresőoptimalizálás.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha:
 • egy profi honlapra, webáruházra van szüksége,
 • elégedetlen jelenlegi elavult honlapjával,
 • weboldala nincs jó helyen a Google találatai között.
Honlapkészítés

Honlapkészítés

Professzionális honlapkészítés vállalkozására szabva. Átgondolt tervezéssel egy jó honlap hatékony eszköz vállalkozása működésében. Kitaláljuk és elkészítjük azt a honlapot amire szüksége van. BŐVEBBEN
Webáruház készítés
Webáruház készítés
Felhasználóbarát áruházainkat keresőoptimalizálva készítjük el. Könnyen kezelhető admin felületet adunk Önnek, bármikor módosíthatja áruháza teljes tartalmát, feldolgozhatja rendeléseit. BŐVEBBEN
Keresőoptimalizálás
Keresőoptimalizálás
Szerezzen még több látogatót a keresőkből!
A keresőoptimalizálás során a honlapot úgy alakítjuk át, hogy a Google által is könnyen elérhető legyen, a fontos kulcsszavakra jobb pozícióba kerüljön.BŐVEBBEN

Referenciák

Ízelítő honlapkészítés munkáinkból
Honlapkészítés
Honlapkészítés
Honlapkészítés
Honlapkészítés
Honlapkészítés
Honlapkészítés
Honlapkészítés
Honlapkészítés
Honlapkészítés
Honlapkészítés

Miben segíthetünk?

Profi honlap tervezés és fejlesztés
Céges honlapjának, webáruházának tervezésében és elkészítésében. Adunk a honlaphoz tárhelyet, vállaljuk a honlap folyamatos karbantartását, keresőoptimalizálását is (SEO). Ha szükséges, akkor kezeljük Google Ads hirdetéseit.

Egyedi, kreatív design, optimalizált tartalom
Minőségi és prémium weboldalt kap tőlünk, az ön igényeire és vállalkozására szabva. Hatékony honlapokat készítünk, nem olcsó és pár óra alatt összekattintható sablonokat használunk.

Korszerű és hatékony honlapot készítünk vállalkozásának!A sikeres vállalkozáshoz manapság hozzátartozik a honlap, amely megragadja a figyelmet, bizalmat épít és megkülönböztet a konkurensektől. Javítja a cége ismertségét, több bevételt termel. Szinte a leghatékonyabb marketing eszköz.
Egy profi honlap költség hatékony, minimális költséggel fenntartható. Csak időt kell szánnia, hogy termékei és szolgáltatásai az interneten is naprakészek legyenek. Az interneten ott kell lenni, honlap nélkül cége komolytalanná válik.
Bármikor elérhetőek a szolgáltatásaival, termékeivel és cégével kapcsolatos információk, weblapunk a nap 24 órájában működik. Egy minőségi honlappal (Google kereső találatai között jó helyen lévő) felveheti a versenyt a nagyobb konkurenseivel szemben is.
Gyorsan és egyszerűen bemutathatja, szerkesztheti és bármikor frissítheti honlapját, termékeit, szolgáltatásait. Minden információ elhelyezhető egy weboldalon, amit ügyfelei keresnek. Nemcsak szövegeket, hanem fotókat, videókat is feltölthet honlapjára. Percek alatt bármilyen változtatás végrehajtható webmester vagy grafikus nélkül.
A mobilbarát, reszponzív honlap automatikusan alkalmazkodik a kijelző méretéhez, bármely eszközön könnyen használható, "rugalmas" böngészést kínál. A honlap tartalma okostelefonon és táblagépen is optimálisan jelenik meg, kisebb méretű kijelzőn is jól használható, könnyen olvasható tartalmat kínál a látogatóknak.
Egyre többen az interneten tájékozódnak és vásárolnak, mert az internet és az online vásárlás a legkényelmesebb és leggyorsabb eszköz erre.

Céges honlap fontos elemeiHonlap üzenete: kinek és mit kínál a vállalkozás, fő tevékenységek. Bizonyos termékek, szolgáltatások esetében a lokáció - vállalkozás helye - is fontos.
Bemutatkozás, legyen egyszerű, nem túl hosszú. Akár fotókkal, videóval a cégről, telephelyről.
Bíztassuk a felhasználókat, hogy kérjenek ajánlatot, vegyék fel velünk a kapcsolatot. A beérkezett üzenetekre próbáljunk minél hamarabb válaszolni.
Eddigi munkák, "referenciák". Frissítsük, töltsük fel rendszeresen új munkáinkat. Használjunk minél jobb fotókat, videókat. Az interneten rengeteg hasznos tipp található, amelyeket alkalmazva egy mobiltelefonnal is profi képek készíthetők.
Ha van lehetőségünk, akkor kérjünk visszajelzéseket ügyfeleinktől. Írják le nekünk pár mondatban miért elégedettek szolgáltatásunkkal vagy termékünkkel. Ne használjunk hamis értékeléseket és főleg kamu fotókat, neveket.
Részletes, minőségi tartalom. Készítsünk szolgáltatásainkhoz és termékeinkhez egyedi leírásokat, hosszabb távon mindig megtérül. Viszont, ha a konkurensei csinálják, akkor nehéz lesz őket megelőzni a Google találati listájában hasonlóan kidolgozott tartalom nélkül.
Pontos kapcsolati adatok. Főbb kapcsolati adatok legyenek elérhetők már a nyitóoldalon és minden oldalon menü a kapcsolathoz. Mobilverzióban legyen jól látható helyen a kattintható, azonnal hívható telefonszám.
Az elérhetőség oldalon írhatunk 1-2 mondatot arról, hogy hol fogadjuk az érdeklődőket, akár meg is látogatjuk őket egy ajánlathoz szükséges felmérésre, egyeztetésre, stb. Használhatunk fotókat, névjegyet is.

Honlapkészítés referenciáinkból

Hasznos tanácsok honlapkészítés előtt


A legjobb eredményt akkor érhetjük el, ha a honlapkészítő és a megrendelő közösen találja ki a honlap felépítését, működését. Legyünk tisztában azzal, hogy a vállalkozás mit szeretne, mit és kinek akar kommunikálni. Csak egy ilyen közös munka során érthetjük meg az ügyfél céljait és az ügyfél is megismeri az online megjelenésben rejlő lehetőségeit.

Honlapkészítésre szánt összeg: Fontos, hogy egyezzünk meg a honlapkészítés projekt teljes költségvetésében. Mire mennyi pénze van az ügyfélnek. Ennek segítségével be tudjuk mutatni a valós célokat, lehetőségeket. Felépíthetjük az ajánlatot modulokból is, amiből az ügyfél tud szelektálni, kiválasztani kevésbé fontosabb részeket, amelyek egy későbbi fázisban készülnek el.

Honlapkészítés, honlap tervezés


Az Ön honlapja megfelel az alábbiaknak?
 • megtalálható a Google első oldalán, arra a keresőszóra, amire a legtöbben keresnek
 • lényegre törő és egyszerű (nincs telezsúfolva felesleges információkkal, könnyű navigálás, egyszerű menü)
 • reszponzív - mobilon / tableten is használható, Google szerint "Mobilbarát oldal"
 • keresőbarát, nincs benne fölösleges animáció, mozgó zászló, idegesítő hangok
 • sok másik oldal mutat az Ön oldalára (minden ilyen ún. linket a keresők egy szavazatnak értékelnek)
 • összhang a grafikai megjelenés és tartalom között
 • rendszeres frissítés, pl. referenciák, cikkek a tevékenységével kapcsolatban
Ha nem, akkor érdemes tovább olvasnia!

Célunk, hogy betekintést nyerjenek miért is fontos egy jó honlap elkészítése, hogyan illeszthető be egy vállalkozás marketing stratégiájába.

Miért kell, ha az interneten megtalálható legyen?

Gyorsan és költség hatékonyan juttatja információhoz az érdeklődőket, leendő ügyfeleit. Az információ szolgáltatás költsége alacsonyabb, mint a hagyományos csatornákon (pl. árjegyzékünket folyamatosan frissíthetjük a honlapon nyomdai költségek nélkül, nincs postai díj).

Miért van szükség egy jó céges honlapra?

Az interneten ma már az informatika helyett a marketing vette át az irányító szerepet. A sikeres online kommunikációhoz 3 fő dolog szükséges: designer, kommunikációs- és IT szakember.
Az internet lehetőséget ad kétirányú kapcsolatteremtésre: a szolgáltatások és a fogyasztás formájában megjelenő igény között.

Az interneten az információkat hordozó médiát honlapnak hívják. A honlap nem csak reklám lehet, hanem a vállalat virtuális megjelenése: kommunikáció az ügyfelek felé, webáruház, segítség nyújtás, blog, fórum, stb.

A honlapok hatásossága abszolút mértékben mérhető. Lehetőség van számláló elhelyezésére, amely nyilvántartja a honlap látogatóinak számát. Ezzel lehetőséget adva arra, hogy a látogatókról információkat szerezzünk, anélkül, hogy a látogatókat külön megkérdeznénk.

A design szerepe avagy milyen legyen a honlap?

Az interneten való megjelenés pillanatától kezdve, felmerül egy kérdés:
Befolyásolja honlapunk megjelenése a látogatók rólunk alkotott véleményét?
A válasz egyértelműen igen!
A könnyű kezelhetőség és a honlapon található tartalmi információk mellett fontos szempont a honlap megjelenése is.

Tehát egy vállalat online megjelenésének a kialakításánál a honlap által hordozott információs tartalom mellett nagy hangsúly kell fektetni a designra is. Egy rosszul felépített, elavult vizuális elemeket tartalmazó, rosszul kinéző honlap inkább elriasztja a látogatókat, semmint, hogy eredeti célját elérje.

A honlap tervezésénél figyelembe kell venni a Megrendelő már meglévő arculatát, ahhoz igazodva kell kialakítani a webes megjelenést. A honlap ne olyan legyen, mint a cég nyomtatott anyagai (hirdetések, brosúrák), mert a web egy újabb és más minőségű média.

Vállalkozásunk segíti ügyfeleit abban, hogy az interneten is hiteles, a vállalat professzionalizmusát tükröző arculattal legyenek jelen.

Professzionális céges honlapkészítés

Egy-egy honlap elkészítésének megkezdése előtt célunk a projekt minél pontosabb megfogalmazása az ügyféllel együttműködve:
 • az aktuális céges honlap elemzése
 • a vállalathoz illeszkedő interaktív alkalmazások tervezése
 • az új honlap arculati irányelveinek, struktúrájának kidolgozása
 • jövőbeli lehetséges továbbfejlesztések tervezése
 • konkurencia elemzés
 • online marketing stratégia kialakítása
 • kommunikációs tanácsadás
 • kereső optimalizálás
 • regisztráció keresőkben, online katalógusokban, szakportálokon
Egy weboldal tervezésének és megvalósításának fontosabb lépései:
 • igényfelmérés, online stratégiai, kommunikációs, technológiai tanácsadás
 • architektúra tervezése, rendszerterv, design elkészítése
 • design tervezés
 • statikus oldalak, programozási feladatok elkészítése (adatbázis műveletek, szerkesztőségi rendszer fejlesztése)
 • az oldal végső összeállítása
 • tesztelés, rendszer átadása
 • folyamatos üzemeletetés, karbantartás, frissítés
Milyen honlapra lehet Önnek szüksége?
 • vállalati / cégbemutató honlap
 • online áruház / webshop
 • microsite
 • brand site
 • promóciós honlap
 • vállalati portál
Mit kínál egy jó honlap a látogatóknak?
 • értékesítés
 • tájékoztatás, ismertető a vállalat tevékenységéről
 • viszonteladók, ügyfelek támogatása
 • piac tájékoztatása az aktuális információkról
 • sajtókapcsolatok kezelése
 • online ügyfélszolgálati segítség
A honlap ismertté tételének eszközei

Önmagában az, hogy van honlapunk még nem jelenti azt, hogy a honlapot meg is találják az internetezők.
Lehetőségek a honlap népszerűsítésére:
 • keresőoptimalizálás (technikai SEO, tartalmi SEO, linképítés)
 • keresőmarketing, Google Ads PPC hirdetések
 • rendszeres hírlevél, e-mail marketing
 • folyamatos blogolás, cikkek készítése
 • banneres hirdetések
 • promóció / márkaépítés
 • PR cikkek megjelentetése
A látogatók megtartásának eszközei

Egy honlap esetében fontosak a naprakész, folyamatosan frissülő információk, a látogatóknak legyen miért visszatérniük! Tegyük közzé a legújabb híreinket, termékeit, a látogatók számára is fontos értékeléseket, tanulmányokat!

A céges honlap akkor felel meg küldetésének, ha bevételt (és profitot) termel önnek és vállalkozásának.
Ha senki nem látogat a honlapra, nem kér ajánlatot, nem vásárol, akkor csak kidobott pénz...

Amennyiben úgy érzi az Ön honlapja már nem felel meg a mai követelményeknek:

Rólunk mondták:


Webáruház készítés, honlapkészítés
 1. honlapkészítésMilyen megoldást keresett amikor megbízott bennünket?
  - Olyan honlapkészítőt kerestünk, akinek vannak praktikus ötletei és nem fordul el a közös gondolkodástól / tervezéstől.

 2. Azok közül, amit nyújtani tudunk/tudtunk, mi az, amit leginkább értékel?
  - Rugalmas, gyors, pontos munkavégzés.

 3. Milyen eredménnyel zárult a közös munkánk?
  - Többet kaptam, mint vártam. Nagyon elégedett vagyok!

 4. Mit mondana azoknak akik fontolgatják, hogy megbízást adnak nekünk?
  - Csak ajánlani tudom! Ha szeretnének egy tökéletes honlapot, mely ráadásul az ígért határidőre el is készül, akkor válasszák az Alexgraphics.hu-t.

Honlapszerkesztés, honlap tervezés hatékonyan


Átgondolt tervezéssel sok idegeskedést megspórolhatunk a honlapkészítés folyamata során. Megtervezni a honlap felépítését legyen a honlapkészítés egyik első lépése. Nincs két teljesen azonos honlap, nincsenek kőbe vésett szabályok, de le lehet írni a folyamatot, ahogyan elkészíthetünk egy jó honlapot.

⇒ Tűzzünk ki elérhető, reális célokat!

Fontos, hogy honlapkészítés előtt egyeztessük a megrendelővel az elérendő célokat, ezekben legyen egyetértés. Definiáljuk azokat a reális számokat, amelyek elérhetőek - lehet ez látogatószám, konverziós arány, helyezés elérése a keresőkben.

Egy kis cégbemutató honlapnál, ahol csak 4-5 menüpont és oldal lesz elegendő a fő célokat meghatározni és egy honlaptérképet készíteni 1-2 mondatos leírással az egyes részekhez. Egy hírportálnál vagy egy összetett vállalati honlapnál sokkal nagyobb hangsúlyt kell fektetni a célok meghatározására, mit és hogyan akar az ügyfél kommunikálni, mi a kommunikáció legjobb formája és hogyan lehet ebbe a látogatókat belevonni.

⇒ Webergonómia - Honlapkészítés a felhasználó szemszögéből

Profi honlapkészítésGondoljuk át kiknek is készül a honlap. Ha már ismerjük a honlap céljait, kik fogják használni, mit csinálhatnak a honlapon a látogatók, akkor következő lépésként tervezzük meg, hogyan épül fel a honlap, mi fog megjelenni az egyes oldalakon. Dolgozzuk ki az információs architektúrát, honlaptérképet, navigációs felépítést a honlapkészítés megkezdése előtt.

Fontos alaposan átgondolni, hogyan működik majd a honlap, hogyan vezessük a látogatót, melyek a legfontosabb funkciók. Sok webdesigner esik abba a hibába, hogy kihagyja ezt a lépést. Az esztétikai megjelenés háttérbe szorítja a használhatóságot. Egy jó UML diagram vagy honlaptérkép sokat segít. Olcsóbb és egyszerűbb először papírral és tollal megtervezni az alapokat, mint előbb designt tervezni, programozni és utána gondolkodni, hogyan is lehetett volna jobban megcsinálni.

⇒ Gyakori kérdés, hogy mit tehetünk ha mégis azonnal az első helyen szeretne megjelenni?

Akkor ajánljuk a keresőmarketing szolgáltatásunkat, ahol az Adwords fizetett hirdetések segítségével már a honlap indulása után 1 órával ott lehet a keresési találatok élén!

Top 10 honlap hiba, amit érdemes elkerülni!


1. Honlapkészítés stratégia és cél nélkül
Tud az alábbi kérdésekre válaszolni?
⇒ Kiknek szól a weblapja?
⇒ Mi a célja? Milyen üzenetet közvetít?
⇒ Hogyan éri el hogy az üzenet célba érjen?
Új honlapkészítés megrendelése előtt gondolja át, mire lesz szüksége!

2. Kezdőoldal helytelen használata
Sok honlap helytelenül egy nyelvválasztó vagy intro oldallal indul, amely hasznos időt vesz el a potenciális vásárló, ügyfél idejéből.

3. Nem keresőbarát a honlap
A honlap látogatóinak jelentős része érkezhet a keresőkből. Nagy hiba elveszíteni ezeket a találatokat! Fontos, hogy honlapját megtalálják a keresőkben a kívánt kulcsszavakra.

4. Elérhetőségek nehezen találhatók meg
Tegye egyszerűvé a honlap látogatóinak, hogy kapcsolatba lépjenek önnel! Ajánljon annyiféle kapcsolatteremtési lehetőséget amennyit csak tud! Bizalomépítő, ha több információt tüntet fel honlapján (e-mail, cím, tel, fax, egy név fényképpel), akit a problémákkal keresni lehet.

5. Kevés minőségi tartalom
A tartalom a legfontosabb rész, ami egy honlapot sikeressé tehet. Hiába a művészi grafikai megjelenés, hang, látványos animáció, ha a honlapon nincs minőségi tartalom, ami érdekli a látogatókat és meggyőzi őket, hogy öntől vásároljanak.
Tartsa a honlapon a látogatóit! Írjon cikkeket, tanulmányokat a szakterületéről. Készítsen egy szakértő honlapot!

6. Nehézkes, bonyolult navigáció
Tegye egyszerűvé a navigációt honlapján! Ne készítsen 2-nél többszintű menüket (Kivétel a webáruházak termékkategóriái), strukturálja körültekintően honlapja tartalmát! Vezesse végig a látogatókat honlapján!

7. Programozási, honlap fejlesztési problémák
Fejlesztés alatt álló oldalak megjelenítése mindenféle magyarázat nélkül (Hamarosan… szöveg, vagy ami még rosszabb: útépítéseknél használt „under construction” tábla ikon elhelyezése a honlapon)
Nem működő linkek
Nagyon lassan töltődik be (lehet tárhely probléma is)
Ingyenes, nem saját domain név használata
Bizonyos részek nem működnek egyes böngészőkben (tesztelni Explorerben, Chromeban, Firefoxban és Operában is)

8. Nem megfelelően irányítja honlapja látogatóit
Meg kell fognia a látogató „kezét” és megmondani neki, mit tegyen most. Ne hagyja a potenciális ügyfeleket a levegőben lógni!
Adjon konkrét lépéseket,
pl. „Rendelje meg most!”,
„Hívjon most: 06-1-xxx-xxxx!”

9. Látogatottsági statisztikák nem (megfelelő) elemzése
Nem elegendő azt tudni, hányan nézik a honlapunkat. Kevés látogató is lehet nagyon hatékony, ha jól céloztuk hirdetéseinket. Mérni kell, hogy a látogatók melyik keresőből és milyen kulcsszavak segítségével találják meg honlapunkat.

10. Tétlenség
Ha a fenti hibák igazak honlapjára, akkor az nem feltétlenül az ön hibája. Valószínűleg, nem a legmegfelelőbb szakember készítette a honlapját. Ön valószínűleg nem is marketing és honlapkészítő szakember. Nagy hibát akkor követ el, ha a fenti hiányosságok tudatában tétlen marad és nem tervezi át online marketingjét, nem készíttet új honlapot!
Honlapunk böngészésével automatikusan hozzájárul a cookie-k használatához.