Online marketing blog, online marketing ötletek

Online marketing blog

 
 

A jó marketing terv 5 lépése

Egy céget megalapítani, egy remek terméket vagy szolgáltatást kitalálni és beindítani izgalmas dolog. De ne feledkezzünk meg a következő, legalább ilyen izgalmas lépésről sem - tudatnunk kell létezésünk tényét mindazokkal, akiknek szükségük lehet ránk.

Melyik hírlevélküldő rendszert válasszuk?

A megfelelő hírlevélküldő szoftver kiválasztása központi kérdés, hiszen alapjaiban határozza meg az e-mail marketing kampány sikerét. A MailEngine szakértőinek segítségével összegyűjtöttük, hogy miket kell figyelembe venni a rendszer kiválasztásakor.

Ötletek online hirdető vállalkozóknak

Mit tehet, hova menjen egy jóval kisebb összegből gazdálkodó kis- és középvállalkozó, melynek a leglátogatottabb magyar médiumok szóba sem jöhetnek? És mit tehet az a cég, amelyik eleve csak egy városra vagy megyére fókuszál?

Ellenőrizze, hogy honlapja mobilbarát-e a Google szerint!

2015. április 21-től a Google a mobilbarát jelleget is a rangsorolás egyik fontos jellemzőjeként fogja felhasználni.

Változik a Google keresési algoritmusa

A Google hivatalos oldalán jelentette be, hogy 2015. április 21-től változik rangsorolási algoritmusa, és a mobileszközökön előnyt élveznek majd a mobilbarát honlapok.

Pécsi Ferenc: Honlap vagy LinkedIn oldal

A LinkedIn egyre erősebb tartalmi platform, ahol a cégeknek is jelen kell lenniük. Egyesek már arról sustorognak, hogy a LinkedIn oldal feleslegessé teszi a saját webhelyet. Ne dőlj be nekik! – Pécsi Ferenc LinkedIn szakértő írása.

KKV online marketing: mire van szüksége 2015-ben?

Ebben az írásban próbálom összefoglalni mely online marketing eszközökre lehet szüksége egy kisvállalkozásnak, KKV-nak. Persze ezek csak akkor lesznek hasznosak, ha piacképes a cég terméke, szolgáltatása és megvan a célpiac, ahol profitot termelve működhet a vállalkozás. 

Mi a remarketing jelentése?

Mostanában egyre többen kérdezik, hogy pontosan mi is az a remarketing. Itt megtudhatja Ön is!

Újra változik a Facebook algoritmusa

Az új változtatással a Facebook hamarosan felülbírálhatja a márkák bizonyos bejegyzéseit, amiket már túl reklámszerűnek érez.

2014 legjobb ingyenes netes appjai

2014 legjobb ingyenes netes appjai