Honlapkészítés (grafikai tervezés, programozás)

Egy jól tervezett és elkészített honlap megragadja a figyelmet, megkülönböztet a konkurensektől és bizalmat épít. Ha versenytársainál (tartalmilag és megjelenésében is) jobban felépített, gyorsabban betöltődő honlapja van, akkor a látogatók nagyobb eséllyel fogják az ön termékeit, szolgáltatásait megrendelni.

A honlapkészítés során könnyen kezelhető, felhasználó- és Google barát honlapot készítünk, extra költség nélkül egy alap keresőoptimalizálással adjuk át, így jobb eredményt fog elérni a keresőkben. Itt megnézheti honlapkészítés árainkat is.

Amit kínálunk:

  • tanácsok a honlap tartalmának felépítésére,
  • grafikai tervezés, honlap design,
  • honlapkészítés, működő honlap elkészítése,
  • keresőoptimalizálás,
  • domain regisztráció, Google barát tárhely,
  • karbantartás.
Forduljon hozzánk, ha:

  • vállalkozásának fontos a profi és modern internetes megjelenés,
  • egy igényes és hasznot hozó honlapra van szüksége,
  • mobil/tablet eszközökre is optimalizált honlapot szeretne,
  • mostani weboldala nincs jó helyen a Google találatai között.


Ők már cégünket választották:
referenciák referenciák
referenciák referenciák

Reszponzív honlapkészítés

Reszponzív - mobilra és tabletre is optimalizált - honlapkészítés

Az okostelefon és tablet felhasználók száma nálunk is egyre emelkedik. A reszponzív honlap automatikusan alkalmazkodik a kijelző méretéhez, így bármelyik eszközön könnyen használható lesz.

Egy ilyen honlap előnyt is jelent a versenytársakkal szemben, mert a Google a találatok rangsorolásánál egyre fontosabbnak tartja, hogy a honlapnak legyen mobil eszközökre optimalizált verziója is.

Egyedi honlapkészítés

Egyedi honlapkészítés, egyedi fejlesztésű honlap

A honlapkészítés során egyedi fejlesztésű, könnyen kezelhető honlapokat készítünk. Könnyen kezelhető, felhasználóbarát admin felületet adunk a honlap rendszeres frissítéséhez, karbantartásához. Korlátlan aloldalt hozhat létre, képeket tölthet fel.

Miért jobb egy egyedi fejlesztésű honlap?

Egyedi honlap design: nem ingyenes sablonokat használunk, a vállalkozáshoz illeszkedő egyedi honlap grafikát tervezünk.

Gyorsabb mint egy Wordpress/Joomla alapú honlap: nincsenek felesleges funkciók, csak amire szükség van. A látogatók és a Google számára is fontos, hogy a honlap minél gyorsabban betöltődjön. A találatok rangsorolásánál a Google figyelembe veszi a honlap betöltődésének idejét is.

Az ön igényeire szabott egyedi fejlesztésű honlapot készítünk. Azt fogja tudni, amire szüksége van: online vásárlás, kalkulátor, ajánlatkérő űrlap, hírlevél feliratkozás, napi tippek/ötletek, stb.

Könnyen kezelhető, felhasználóbarát adminisztrációs felület: Önök tudnak minden tartalmat /szövegek, termékek, képek/ módosítani, frissíteni. A szöveges részek egy MS Wordhöz hasonló szerkesztő felület segítségével módosítható.
Könnyű képfeltöltés: nem kell foglalkoznia a képek átméretezésével, a rendszer feltöltéskor automatikusan átméretezi a képeket a kívánt méretre. Nincs korlátozás a termékek, cikkek, képek számában és nincs havi karbantartási díj sem.

Keresőbarát: a honlapkészítés során könnyen Google barát honlapot készítünk. Honlapjainkat extra költség nélkül egy alap keresőoptimalizálással adjuk át, így jobb eredményt érnek el a keresőkben.

Kérjen most ajánlatot!
Honlap célja, rövid leírása:


Ha még nincsenek konkrét elképzelései, szívesen adunk hasznos tanácsokat, ötleteket.

Tárhely, domain regisztráció?  Domain regisztráció és tárhely    domain regisztráció    Egyik sem

Adatait bizalmasan kezeljük és nem adjuk ki harmadik fél részére.

Honlapkészítés

- ha egy profi honlapra van szüksége. Nézze meg honlapkészítés referenciáinkat! •  Honlaptérkép  •  Facebook  •  Web Linkek
Honlapkészítés referenciáink