Ha az Ön levelezőprogramjában probléma van a hírlevél megjelenítésével, kérjük klikkeljen az alábbi linkre: www.elysumdayspa.hu/newsletter/200704
Tavaszi varázslat - 80 perces karcsúsító, vitalizáló arc- és testkezelés csak tavasszal 10 900 Ft-os bevezető áron!

Lassan lekerülnek a nagykabátok és újra meg kell mutatni testünket. Ehhez nyújtunk segítséget kifejezetten a tavaszi méregtelenítő időszakra összeállított karcsúsító, vitalizáló kezelésünkkel.
A kezelés egy teljes testen történő exfoliálással indul, mely során eltávolítjuk az elhalt hámsejteket, ezáltal a bőr felkészül a kezelés aktív hatóanyagainak befogadására. Az arc, nyak és dekoltázs tisztítását és tonizálását követően a szemmasszázs élénkítően hat a szemre, csökkenti az apró ráncokat és duzzanatokat. A kezelés hatékonyságát tovább fokozza a feszesítő testpeeling, mely a tenger nyomelemeivel és vitaminjaival kényezteti a bőrt. Az ezt követő relaxáló, nyirokkeringést stimuláló fürdő ellazít, és segíti a méreganyagok távozását.
A kezelés feszesítő arcmaszkkal, valamint kontúrjavító testmasszázzsal zárul, majd megkínáljuk oligomert (ásványi nyomelemek) tartalmazó gyümölcskoktélunkkal, hogy belülről is tápláljuk a bőrt.
MEGHÍVÓ egy ingyenes expressz arckezeléssel egybekötött bőrdiagnosztizálásra!

A kezelés mellé 25% kedvezményt biztosítunk a Phytomer kezelések, bérletek és ajándékutalványok árából, valamint termékvásárlás esetén ajándék szettekkel kedveskedünk vendégeinknek.
Az AKCIÓ időpontja 2007. áprils 16-17!
Amennyiben szeretne élni a lehetőséggel, várjuk visszajelzését a spa recepción.
ÚJDONSÁG: Clarins kismama kezelések bevezető áron 15% kedvezménnyel 17 425 Ft-ért

Március 1-től bevezettük spa-nkba a Clarins szülés előtti és utáni luxus kezeléseit, melyek teljes kényeztetést nyújtanak a várandós, illetve a szoptató mamáknak. A professzionális kezelések harmonikusan illeszkednek a terhesség különböző időszakainak változásaihoz. Ajándékozza meg magát vagy kedvesét ebben a speciális időszakban. A kezelés mellé ajándékba adunk egy babáknak készült plüss nyulacskát.

Kismama arc- és testkezelés 3-6 hónapig
Ez az intenzív bőrkondicionáló kezelés felkészíti arcát és testét a terhesség korai időszakában történő változásokra. A rendkívül hatékony Clarins "Tonic" Testápoló Olaj használatával a kezelés segít megelőzni a terhességi csíkok kialakulását és megőrizni a bőr tónusát, rugalmasságát. Egyszerűen csak relaxáljon és élvezze!
Kismama arc- és testkezelés 6-9 hónapig
Egy pihentető, izom-kondicionáló kezelés, mely enyhíti a feszültséget és a fáradtságot. A növényi kivonatok keverékével és a Clarins jól ismert lábfrissítő emulziójával kombinált Clarins mozdulatoktól lesz ez a kezelés speciális relaxáló masszázs. A kezelés csökkenti a lábak fáradtságát, elnehezedését, élénkíti az érzékeket és nyugtatja az elmét.
Szülés utáni megújító arc- és testkezelés
Megújító, bőrkondicionáló kezelés, mely a szülés után segít a test helyreállításában. Nyugtató és energizáló masszázstechnikák, aromaterápiás olajok személyre szabott keveréke és a Clarins Bőrfiatalító Testszéruma táplálja a bőrt, élénkíti, és energiával tölti fel a testet. Érzékekre ható élmény, melytől jól néz ki, és jól is érzi magát.
A Clarins meglepetése hölgyeknek: Clarins Pro testkezelések 20% kedvezménnyel

50 perc - 10 000 Ft
75 perc - 14 000 Ft


A Clarins Pro testkezelései aktív növényi hatóanyagok és aromás olajok koncentrációjával töltik fel a testet, melyet a Clarins Érintése speciális masszázsmozdulataival alkalmaz. Ezek a kezelések újrarajzolják a test kontúrját, tonizálják és feszesítik a problémás területeket vagy megújítják a stesszes, öregedő bőrt. Kiváló kezelések, kiváló eredményekkel.

Az Alakformáló testkezelés után teste egészségesebbnek tűnik, testkontúrja határozottabbá válik. Az intenzív tonizáló kezelés a formába lendülést élvezetes élménnyé teszi. A muskátli, a szúrós csodabogyó, a narancs és vadgesztenye élénkítő aktív hatóanyagai segítenek a test méregtelenítésében. A ritmikus Clarins Érintése alkalmazása élénkíti a vér- és nyirokkeringést, csökkenti a bőrszövetekben felgyülemlett pangó víz mennyiségét, és növeli a bőr tónusát és rugalmasságát.
ÁPRILISI SZTÁRTERMÉKEKEK

HÖLGYEKNEK

A karcsúsítás jegyében:
  • Seatonic Feszesítő Krém: 20% kedvezménnyel 8.840 Ft
    Fantasztikus illatú feszesítő testkrém, mely egyben tökéletesen hidratál is. Használja zuhany vagy fürdés után a problematikus területekre. Kiváló felkészülés a bőrnek a nyári bikini szezonra!

  • Mellfeszesítő Gél: 20% kedvezménnyel 6.800 Ft
    Kifejezetten a mellre és dekoltázsra kifejlesztett könnyű zselé, mely feszesít és tonizál, csillogó textúrája optikailag megemeli a mellet és kiemeli a dekoltázst. Használja naponta a mell aljától egészen a nyakig.

  • Total Body Lift - Narancsbőr Elleni készítmény: 2 db-ot kap másfél áráért!
    Speciális kezelés a lerakódott zsírpárnák és a makacs narancsbőr ellen. A Clarins által szabadalmaztatott formula hármas hatása: csökkenti a gödröcskéket, kisimítja a csípő bőrét, csökkenti a makacs narancsbőrt és fokozza a bőr szépségét.
Az önbarnítás jegyében: 30% kedvezmény! - már most készüljön a nyárra...
  • Minden Clarins női arc és test önbarnító készítményre
    Ragyogó és egyenletes barnaság pár óra alatt, miközben a bőr puha és hidratált lesz. Készítse fel bőrét már most a nyári vakációra és hangulata is olyan lesz, mintha nyaralt volna.
URAKNAK

A karcsúsítás jegyében:
  • Body Declic Feszesítő/Karcsúsító Krém: 20% kedvezménnyel 7000 Ft Bizony nemcsak a hölgyeknek, hanem az uraknak is fel kell készülni a nyárra a téli hónapok után. Ez a krém segít a felesleges zsírréteg eltávolításában, feszesíti és egyben hidratálja a bőrt. Kifejezetten alkalmas a has környékén kialakult "úszógumi" eltüntetésére. Használja naponta a problémás területeken.
Az önbarnítás jegyében: 30% kedvezmény! - már most készüljön a nyárra...
  • Minden Clarins férfi arc és test önbarnító készítményre
    Ragyogó és egyenletes barnaság pár óra alatt, miközben a bőr puha és hidratált lesz. Készítse fel bőrét már most a nyári vakációra és hangulata is olyan lesz, mintha nyaralt volna.
ÁLLANDÓ PROMÓCIÓINK

Törzsvásárlói Program
Törzsvásárlói Programunkkal ingyen kezeléssel vagy termékkel jutalmazzuk hűségét. A programban minden kezelés és termékvásárlás után pontokat gyűjthet, melyet 1 éven belül beválthat. A részletekért tekintse meg a honlapunkat.



Küldje hozzánk ismerősét, és extra kényeztetést kap tőlünk
Ha elhozza egy barátját hozzánk kezelésre (aki még nem járt nálunk), vagy egyszerűen a barátja Önre hivatkozik, amikor befoglal egy kezelést, választható ajándékkezelést kap tőlünk. Ajánljon kellemes kikapcsolódást barátainak és élvezze a jutalmat ön is. A részletekért tekintse meg a honlapunkon az akciók menüpontot.
Ha ajánlataink tetszettek Önnek, kérjük küldje tovább ezt az e-mailt barátainak, ismerőseinek!
Sportmax, Sport- és Wellness Központ - Budapest XI. Újbuda Tóváros, Kánai út 2.
Információ és foglalás: 06 (1) 877-5525, 06 (20) 982-3164
Leíratkozás a hírlevélről: www.elysiumdayspa.hu/newsletter
E-mail: relaxinfo@elysiumdayspa.hu
Honlap: www.elysiumdayspa.hu